Technisch mankement treft Koegelwieck

Geplaatst op 21 september 2011 12:18

Woensdagmiddag werd sneldienst ms Koegelwieck van Rederij Doeksen na aankomst in Harlingen getroffen door een technisch mankement in één van de jetkamers. Hierdoor ontstond enige rookontwikkeling. Op het moment van ontstaan van de storing waren er geen passagiers aan boord.

Voor de zekerheid is assistentie van de brandweer ingeroepen, die snel ter plekke was. De brandweer heeft de rookontwikkeling in de jetkamer inmiddels verholpen. Momenteel wordt door de afdeling Operationele Zaken van Rederij Doeksen de oorzaak nader onderzocht en zal reparatie worden uitgevoerd.

Passagiers die geboekt stonden voor de Koegelwieck zijn omgeboekt naar ms Tiger, die tot nadere berichtgeving de sneldienstregeling zal blijven uitvoeren. Voor reizigers heeft de uitval van de Koegelwieck geen nadelige gevolgen.

Reageer op dit bericht

Wij stellen uw inhoudelijke reactie zeer op prijs. We lezen alle reacties maar kunnen niet garanderen dat op iedere reactie een persoonlijk antwoord volgt. Uw suggesties nemen we vanzelfsprekend mee in onze bedrijfsvoering. Reacties worden niet op dit Blogboek gepubliceerd.

Naam: *

E-mail adres: *

Reactie: