Minister verleent concessie voor Friese Waddenveren

Geplaatst op 24 mei 2011 17:15

Rederij Doeksen is bijzonder verheugd met de ondertekening door de minister van de concessie voor de veerdiensten naar Terschelling en Vlieland. We zijn trots dat ons opnieuw het vertrouwen wordt geschonken. Ook voor onze medewerkers is dat een geweldig compliment. Rederij Doeksen vervoert al decennia lang honderdduizenden reizigers van en naar de eilanden en we mogen dit opnieuw voor vijftien jaar doen,  op de bekende veilige en betrouwbare manier die wij voorstaan.

De concessieverlening stelt ons ook in staat om ons investeringsprogramma door te zetten, waarbij wij blijven investeren in een volwaardige, moderne en duurzame vloot, waarmee wij onze reizigers in een hoge frequentie op een veilige en comfortabele wijze van en naar de eilanden kunnen brengen. Samen met onze medewerkers, op de schepen en op de wal, hebben we een naam hoog te houden. Rederij Doeksen is vast van plan om de tevredenheid van onze gasten op een hoog peil te houden.

Hier leest u het persbericht van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu:
http://www.rijksoverheid.nl/ministeries/ienm/nieuws/2011/05/24/schultz-van-haegen-verleent-concessie-voor-friese-waddenveren.html

Reageer op dit bericht

Wij stellen uw inhoudelijke reactie zeer op prijs. We lezen alle reacties maar kunnen niet garanderen dat op iedere reactie een persoonlijk antwoord volgt. Uw suggesties nemen we vanzelfsprekend mee in onze bedrijfsvoering. Reacties worden niet op dit Blogboek gepubliceerd.

Naam: *

E-mail adres: *

Reactie: