Doeksen gaat bloggen

Geplaatst op 1 februari 2011 10:00

In alle discussies over openbare dienstencontracten en aanbesteding van de veerverbindingen tussen Harlingen en Terschelling en Vlieland, heeft Rederij Doeksen zich altijd terughoudend opgesteld. Met dit Blogboek doorbreken we dat.

Waarom? Omdat wij bij Rederij Doeksen vinden dat er geen recht wordt gedaan aan onze inspanningen om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de veerverbinding tussen Harlingen en Terschelling te waarborgen én te optimaliseren. Je kunt niet de ene rederij binnen een openbaar dienstencontract houden aan allerlei verplichtingen, terwijl de ander kan doen en laten wat hij wil, is onze opvatting. Bovendien, zo blijkt uit de discussie, is er nog altijd veel onduidelijkheid rondom het dossier.

Niet verwonderlijk want er is in de achterliggende jaren naar aanleiding van dit onderwerp zoveel papier geproduceerd, dat daarmee bij wijze van spreken een brug van Harlingen naar Terschelling gebouwd kan worden. Duidelijk is echter dat overheden en parlement inmiddels definitief  hebben besloten niet te kiezen voor een vrije markt met concurrentie en er is ook geen weg meer terug naar een vrije markt met concurrentie!

Op dit Blogboek zal Rederij Doeksen in brede zin reageren op actualiteit die daarom vraagt.

Reageer op dit bericht

Wij stellen uw inhoudelijke reactie zeer op prijs. We lezen alle reacties maar kunnen niet garanderen dat op iedere reactie een persoonlijk antwoord volgt. Uw suggesties nemen we vanzelfsprekend mee in onze bedrijfsvoering. Reacties worden niet op dit Blogboek gepubliceerd.

Naam: *

E-mail adres: *

Reactie: